Archive | February 2012

Aduhai LM!!! ~^~^~

OH…sudah lame xsinggah sini disebabkan kesibukan tahap yg melampau…opps melampau ke?xsngat kot hehehe..malas nk menulis ish3…pemalas betul la sy ni kan….huhu…

baiklah..berbalik kepada aktiviti sy yg sibuk…sblm ni sibuk dgn exam yg sangat2 susah dgn soalan yg keluar xtau la dah jwb ape huhu…jwpn banyak yg digoreng hoho ~~~..nasibla huhu…doakan semoga sy dapat cemerlang ye…amin…

then after exam, sibuk pulak urus pasal penempatan LM iaitu latihan mengajar sy utk semester yg terakhir hoyeh!!!..dan ini bermakna after this no more exam yay3..tp sedey pulak coz ni last in usm huhu…coz i’ve got LM di seberang iaitu SEK KEB MACHANG BUBOK 2, BUKIT MERTAJAM…terpaksala menyewa kat seberang,xkan nk stay usm pulak dahla jauh huhu…i’ll miss usm now..

okey skrg ni Alhamdulillah sy telah pun memulakan tugas sy sbg seorang guru pelatih di SK Machang bubok2…dah seminggu dah bertugas disini, umah sewa pun so far okeyla coz dpt housemate dgn cg sek sama ustz pulak tu hehe…

tapi huhu sepanjang seminggu ni Ya Allah…hanya tuhan saje yg tahu betapa penatnye bergelar seorang guru…walaupun xmengajar sngt mula2 dtg tp sngat penat coz bnyk bende yg kena settle terutama pasal jadual kelas…kesian guru pembimbing kami…4mlm xtidur duk buat jadual utk kami huhu…time kasih kak Deri atas segalanya…kak Deri yg sngt sporting dan sangat membantu sepanjang sy di sek tersebut..balik2 sek terus tidur disebabkan penat yg teramat..dahla skrg ni xsihat lg sb demam dan batuk huhu…

1st time ke sek sngt kelam kabut sb nervous hhuhu..smpai lewat ke sek hehe..then 2nd day alhamdulillah dah x kelam kabut..rase calm hehe..terfikir jugak ooo mcm ni la mama jd cg…dah la sibuk dgn sek then kena urus kids pulak…betapa penatnye mama huhu..miss mama now…berbanding dgn sy yg xde anak lg pun dh penat apatah lg mama..

hopefully dpt habiskan LM dgn baik …doakan ye semoga sumenye berjalan lancar…then after that time to convo yay!!!

 

#nantikan entry sy yg seterusnya mengenai ragam anak2 murid istimewa sy hehe…..wassalam

Advertisements